Pár slov o mně

Aby vás videa bavila, musíte vědět, že jsem byl po krk v bahně a dostal jsem se z toho.

Pár slov od srdce…

Život mi slušně naložil, ale dal jsem to…

Zlámali mi nohy a pak na mě křičeli, proč neběhám. Asi tak vypadalo mé dětství. Vždy jsem si ale pokládal otázku, že to musím nějak zvládnout, a nevzdával jsem se. Připadal jsem si, jak ve válce ve Vietnamu, a po návratu domů mi nebylo jasné, že se dá žít i v klidu.

Nakonec jsem se stal životním koučem a autorem metody Emočních rovnic, která pomáhá lidem měnit jejich emocionální programy. Moje cesta k tomu nebyla jednoduchá.

Měl jsem těžké dětství, neschopnost najít partnerku, krachující projekty, deprese a panické ataky. Tyto problémy mě mnohokrát srazily na kolena. Přesto jsem se díky své metodě Emočních rovnic dokázal ze všech těchto problémů postupně dostat.

A to vše díky tomu, že jsem se nevzdal. Pilulka na úspěch neexistuje – jenom dřina.

Se svým týmem jsem odkoučoval přes 5000 klientů a vydal dvě knihy, „Emoční rovnice“ a „Partnerský manuál“, kterých se prodalo přes 50.000 výtisků. Mám 72.000 followerů na Facebooku a 8.000 odběratelů na YouTube. Moje články přečetlo téměř 10 milionů lidí.

I když se nyní často objevují v médiích, jako host v show Jana Krause nebo na České televizi, Nově a TV Barrandov, cesta k tomu všemu byla velmi náročná a plná překážek.

Neustále se věnuji svému poslání pomáhat lidem a moje metody jsou postaveny na hlubokém porozumění lidské psychiky a praktických nástrojích, které umožňují skutečnou transformaci.

Díky svému unikátnímu přístupu a osobnímu příběhu jsem se stal jedním z nejvyhledávanějších koučů v České republice.